top of page

Het avontuur van TREKhorse TRAILS

Vakantie te paard in Spanje, Gredos

Wij nodigen u graag uit om eens een “andere” vakantie te paard door te brengen in het hart van Spanje, in het oude Castilië. Aan de voet van de immense bergen, het massief van “Gredos”, vindt u unieke landschappen, een nog steeds goed bewaard stukje gebleven natuur en pittoreske dorpen met een groot gevoel voor traditie.

Al onze paarden worden op een respectvolle manier opgeleerd en worden bitloos gereden. Al ons materiaal is van goede kwaliteit en biedt voldoende comfort aan onze paarden. Uiteraard is dit ook het geschikte moment om onze zadels te testen. 

In het voorjaar ontdekken we als het ware het ontwaken van de natuur. De fruitbomen komen in bloei, de velden kleuren mooi groen en de wilde bloemen tonen hun pracht. In de zomer veranderen de kleuren en pracht naar lichtere en gelere tinten. De hitte wordt weggespoeld door het kabbelde water in de natuurlijke rivieren en beken. En tot slot, ook in de herfst blijft de omgeving onvergetelijk mooi met alsnog aangename temperaturen.

Op ongeveer een uurtje rijden, zijn er rondleidingen mogelijk om historische steden te ontdekken die zijn geclassificeerd als UNESCO-erfgoed zoals bv. Salamanca, Avila of Caceres.

Accommodatie:

Van een 4* hotel tot een eenvoudige kamer, bij ons is alles mogelijk!

Bijvoorbeeld, in de optie “Luxe”, wordt u gehuisvest in een oud huis uit de XVIII eeuw omgebouwd tot een luxe hotel. U kunt genieten van de prachtige spa, het zwembad of simpelweg ontspannen op het terras met zicht op prachtige landschappen. Meer informatie over deze prachtige locatie:

   Link: * HOTEL IZAN PUERTA DE GREDOS.

Plaatselijke gastronomie:

Uw reis is ook een ontdekking van de cultuur en typische gastronomie in het binnenland van Spanje. Uw ontbijt, lunch en avondeten zijn inbegrepen, afhankelijk van uw gekozen formule.

U kunt genieten en proeven van een breed scala aan heerlijke hapjes of “tapas” zoals we het hier noemen, het “paella feest”, traditionele vleeswaren… Maar ook bieden wij op vraag vegetarische of veganistische maaltijden aan.

Een reis op maat:

Hieronder bieden wij u enkele formules aan als voorbeeld. Vanaf 2 personen zit je als het ware in het paardenparadijs en dit ook met kinderen.

U kunt uw reis samenstellen op basis van uw wensen en uw niveau van paardrijden. Maar in elk geval krijgt u de gelegenheid om een “ander” Spanje te ontdekken. Het wordt een uniek avontuur!

 

Hieronder vindt u enkele voorbeelden en suggesties om u te helpen om uw reis naar eigen wens en budget samen te stellen:

  1. TREKhorse “NATUUR”: 

    1. 7 dagen/6 nachten vanaf 990€ per persoon

    2. 4 dagen/3 nachten vanaf 490€ per persoon 

  2. TREKhorse “Stage IBERISCHE DROMEN”: 6 dagen vanaf 700€ per persoon

  3. TREKhorse “EXTREME TRAILS”: 6 dagen vanaf 650€ per persoon

Voor een persoonlijke samenstelling van uw reis, gelieve ons te contacteren. Wij verkrijgen dan graag wat meer informatie omtrent uw te plannen vakantie: niveau van paardrijden, halve of volledige dagen activiteiten te paard, gewenste kinderactiviteiten, gewenste culturele bezoeken aan bv. Salamanca of Avila etc…

Wij hopen jullie zeker te mogen verwelkomen om jullie een onvergetelijke vakantie te paard aan te bieden!

For more information, please contact us.

Thanks! Message sent.

bottom of page